آموزشی کنکوری

وبلاگ آموزشی و کنکوری

آموزشی کنکوری

وبلاگ آموزشی و کنکوری

کلینیک روانشناسی

کلینیک روانشناسی

اول از همه، مهم است که بتوانید به درستی و موثر با درمانگر خود ارتباط برقرار کنید. وقتی مشتاق مشاوره گرفتن و صحبت با روانپزشک هستید، فرد مناسب را پیدا کرده اید. همه چیز را با او در میان بگذارید. فردی با دانش خود به شما کمک می کند تا در زندگی و روابط خود پیشرفت کنید و انسان بهتری شوید.

متأسفانه برخی از افراد به دلیل تجربه ناخوشایندی که با مشاوران قبلی خود داشتند، فکر می کنند که همه روانشناسان یکسان هستند و در صورت وجود روانشناس خوب و انتخاب درست، از تماس و پیگیری مشکلات آنها خودداری می کنند. ، نه تنها پشیمان می شوید، متوقف نمی شوید، بلکه از آسیب های بعدی نیز جلوگیری می کنید.پس آگاهانه گام دیگری بردارید و به دنبال یک روانشناس خوب باشید. بهترین روانشناس برای هر کسی متفاوت است نمی توان گفت روانشناس چون با دوستم رفتار کرده برای من خوب است و اگر با این فرد مشورت کنم می توانم نتیجه 100 درصد مثبت بگیرم. اگر بخواهیم مقاله را در یک جمله خلاصه کنیم، به شما می گوییم که بهترین روانشناس را تنها با میزان شهرت، معرفی دیگران و مواردی از این دست نمی توان پیدا کرد. همه چیز برای شما و رضایت شما از روانشناس و تا جایی که می توانید با درمانگر خود تماس بگیرید، برگردید. پس برای یافتن چنین فردی ابتدا باید یک تحقیق خوب انجام دهید، سوابق پزشک را دریابید و اگر نسبت به فردی که انتخاب کرده اید احساس خوبی دارید، حتما مشورت کنید و ببینید آیا این فرد دارای ویژگی های بهترین روانشناس هست یا نه؟

یک روانشناس باید:

1. تمایل به یادگیری

تعهدات مختلفی به یادگیری یکی از ویژگی های یک روانشناس خوب است. در حالی که رویکردهای درمان در هر روز به روز می شود و روش های بهتر و جدیدتر برای درمان بیماران از طریق ایران و جهان، سمینارهای مختلف برگزار می شود و روانشناسان شناخته شده ایرانیان برگزار می شود، توجه داشته باشید که اگر روانشناس به اندازه کافی آماده نشده باشد و در مورد درمان مطلع شود، می تواند به مشتری با تشخیص اشتباه و مشاوره ناکافی آسیب برساند.

2.شنونده

روانشناس خوب به صدای و سخنرانی بدن بیمار توجه می کند. آنها می شنوند آنچه را که باید بگویند و به بیمار کمک می کنند احساسات سرکوب شده خود را بیان کنند و شرایطی را ایجاد کنند که مشتری را تخلیه کند. و در مقابل زندانیان و متخلفان جنسی، آنها واکنش ها و احساسات خود را مدیریت می کنند.

3. توانایی حل مشکلات

روانشناسان مشهور اغلب از روش های جدید و آزمایش شده برای حل مشکلات مشتری استفاده می کنند. بیمار با بیمار برخورد می کند و به او اجازه می دهد که در مورد مشکلات و دلایل نارضایتی از زندگی او صحبت کند، پس از آن بر اساس نوع مشکل و چه چیزی بیمار می خواهد، آنها بهترین راه حل مشکل را در نظر می گیرند.

4. احترام به محدودیت ها

روانشناس حرفه ای هرگز اجازه نمی دهد مرزها و به شدت به چارچوب اهداف حرفه ای و درمانی پایبند باشد. آنها یک فاصله شخصی از بیمار را حفظ می کنند و هرگز با توجه به قوانین اخلاقی و حرفه ای رابطه عاشقانه ای با بیمار ندارند.

5. شما اعتماد به نفس دارید

یک روانشناس شناخته شده و توانمند باید اطمینان حاصل کند که هر چیزی که او می گوید همراه با حریم خصوصی همراه است و همه چیز را در میان آنها مخفی نگه می دارد.روانشناس حس اعتماد و اطمینان را در فرد ایجاد می کند تا بتواند اسرار و سخنان خود را آزادانه و بدون ترس و نکوهش بیان کند.

6. صبر

یک روانشناس حرفه ای می داند که بیماران نمی توانند بلافاصله عادات و رفتارهای ناسازگار درازمدت را اصلاح کنند.بنابراین با صبر و حوصله به فرد زمان می دهند تا خود را پیدا کند و به تدریج خود را با شرایط جدید وفق دهد.تا زمانی که فرد آماده تغییر نباشد هیچکس او را مجبور نمی کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد